Om oss

Vi er en totalleverandør for alle bygg- og eiendoms relaterte tjenester innen taksering.

Medlem av Norsk Takst (NT).

Falck Takst AS

Falck Takst er en totalleverandør for alle bygg- og eiendoms relaterte tjenester innen taksering. Foretaket har forretningsadresse i Bergen og utfører tjenester i hele Stor Bergen og omegn. Ved større oppdrag og/eller for enkelt tilfeller, utfører vi også oppdrag i andre deler av landet.

Falck Takst AS er medlem av Norsk Takst og er underlagt forbundets kvalitetskontroll og fastsatte rutiner, bestemmelser og krav for utarbeidelse av rapporter.

Ikon av et ark med en lås på

Taushetsplikt

Takstmenn tilsluttet Norsk takst er vant til å behandle fortrolige opplysninger. Som kunde kan du være trygg på at informasjon ikke tilflyter uvedkommende. Vi har en egen instruks som omhandler taushetsplikt. Rapporter leveres ikke til andre enn oppdragsgiver.

Ikon av en penn som skriver på et ark

Uavhengighet

Alle medlemmer i Norsk Takst er underlagt strenge krav til uavhengighet. Takstene de leverer skal være upåvirket av partsinteresser. Kravene til habilitet er sammenlignbare med de som i henhold til Domstolloven gjelder i rettsvesenet.

Ricky Falck

Daglig leder

Takstmann Ricky Falck

Takstmann Ricky Falck har lang erfaring fra byggebransjen som Murmester med egen bedrift og eiendomsutvikling med egne bygg/prosjekter. Samt flere års erfaring som takstmann og regelmessig oppgradering i kunnskap og kompetanse.

Ricky Falck er utdannet ved Norges Eiendoms-akademi som NT Sertifisert takstmann og er medlemmer av Norsk Takst og godkjent for alt innen bygg, skade og nærings taksering. Falck Takst AS kan tilby et bredt spekter av tjenester med høy kvalitet for våre oppdragsgivere.

Priser

Foretakets oppdragsgivere er i dag meglerhus, banker, advokater, forsikringsselskap og privat- personer, som har behov for profesjonell bistand og råd i forbindelse med eiendom og eierskifte. Ved oppdrag med boligrapporter for eierskifte, utføres oppdraget til fastsatte priser i henhold til våre prislister, eller til forhåndsavtalt pris.

Har du behov for en takstmann i Bergen og omegn?

Daglig leder Takstmann Ricky Falck har lang erfaring fra byggebransjen som Murmester med egen bedrift og eiendomsutvikling med egne bygg/prosjekter. Samt flere års erfaring som takstmann og regelmessig oppgradering i kunnskap og kompetanse.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle